Afscheidstekst

Woorden kunnen je troosten. Ze kunnen je moed geven, in moeilijke tijden een glimlach op je gezicht toveren, je perspectief doen veranderen en voor verlichting zorgen. Er zijn woorden, teksten, die mijn leven hebben gered. En precies die teksten maak ik graag voor mensen die rouwen om het verlies van een dierbare.

Een mooie, krachtige tekst over de dierbare die jij zo mist. Een tekst over de essentie van het leven: liefde.

Ik schrijf een mooie afscheidstekst die je mag gebruiken waarvoor je wilt. Om op te hangen en zo nu en dan eens naar te kijken, om in een foto-album te plakken, om in te lijsten, of om als bedankje te sturen aan alle gasten die tijdens de uitvaart aanwezig waren. En vooral: om troost en kracht uit te halen.

Hoe ziet zo’n afscheidstekst eruit?

Dat is niet vooraf te zeggen. De tekst is gebaseerd op een video-opname van de uitvaart. Ik schrijf op wat me raakt. Dat kan een gedicht of toespraak zijn, een schouderklopje in het publiek, de gedraaide muziek, witte ballonnen, een foto van de overledene, een van de herinneringen aan hem of haar. De tekst is altijd uniek en persoonlijk. Zoals ieder leven uniek en persoonlijk is.

Wil je een voorbeeld zien? Lees deze afscheidstekst van Tijn.

Wat kost het?

Een afscheidstekst kost 170 euro exclusief btw. Klopt er iets (feitelijks) niet aan de tekst? Dan pas ik dat natuurlijk voor je aan. De prijs is inclusief één ‘aanpassingsronde’.

Hoe werkt het?

Dat is simpel. Jij mailt me de video-opname van de uitvaart. En ik zorg voor een mooie, troostende tekst. Een tekst die alleen maar gaat over de dierbare die jij zo mist. En een tekst die gaat over de essentie van het leven: liefde.

Geinteresseerd?

Mail jouw video-opname naar moniek.zuidema@gmail.com. Ik behandel de video uiteraard vertrouwelijk en ga zeer zorgvuldig om met je gegevens.