Almost: IFFR 2016

Yes! Het wordt nu eindelijk echt koud en winters en dat betekent niet alleen dat het nu officieel en zonder schuldgevoel tijd is voor cocooning, warme chocolademelk en pantoffels, het betekent óók dat het International Film Festival Rotterdam (IFFR) eraan komt. Net als vorig jaar race ik ook dit jaar als IFFR-social media reporter door Roffa. In dit artikel lees je alles wat je moet weten en hoe je het IFFR en mij online volgt.

Preview: Tanna
Het IFFR vindt plaats van 27 januari tot en met 7 februari 2016. Op woensdag 13 januari vertoont het IFFR een preview van het festival in 31 filmtheaters in heel Nederland. Tijdens deze preview avond zie je het prachtige Tanna (zie de trailer hieronder) in een filmtheater bij jou in de buurt.

Op deze pagina zie je welke bioscopen er mee doen. Je kaartje koop je bij de bioscoop en het enige wat je vervolgens nog hoeft te doen is op je fiets springen, popcorn scoren en je wanen op de Zuid-Pacifische eilanden van Vanuatu (waar Tanna werd opgenomen). 

Arrangementen en evenementen
Of je nu een artistieke die-hard filmkenner (met bijbehorende hippe bril) bent of een gemiddelde filmliefhebber, er zijn verschillende IFFR arrangementen voor ieder filmtype. Je kunt bijvoorbeeld naar de Proef het festival-dag of je kunt gebruikmaken van het IFFR hotelarrangement. Check voor meer informatie iffr.com/iffr-2016. Hier vind je ook alle beroemde en beruchte IFFR-evenementen (zoals de kick-off, kids only, VPRO preview & reviewdag, de short film marathon en de Volkskrantdag).

Volg het IFFR online
Samen met mijn collega’s trotseer ik regen en wind om live verslag te doen van alle IFFR-films en evenementen. Beloofd: je mist níets als je ons volgt op:
Twitter: @IFFR
Facebook: @iffrotterdam
Instagram: @IFFR

Ook op deze website zul je een selectie vinden van mijn IFFR-belevenissen. Je kunt letters & latte ook volgen op Facebook, Instagram, Ello, Periscope en Twitter.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.