Hulp bij speech op uitvaart

Ga je binnenkort afscheid nemen van jouw geliefde, zoon, dochter, vriend, broer, zus, tante, lieve vriendin of collega? En kun je in deze verdrietige tijd niet de juiste woorden vinden?

Ik schrijf troostende en krachtige afscheidsteksten voor mensen die een dierbare hebben verloren. Deze teksten baseer ik op een video-opname van de uitvaartdienst. Maar ik kan je ook helpen met het voorbereiden van jouw speech op de uitvaart.

Vasthouden

Ik help je met herinneringen ophalen, je gevoel te verwoorden en ik help je om kracht te halen uit de relatie die je (nog steeds!) hebt met degene die overleden is. Ik vorm en kneed de wirwar aan emoties tot een pakkend verhaal waar jij je aan kunt vasthouden.

Wil je hier meer over weten?

Mail me jouw vraag (moniek.zuidema@gmail.com) en dan neem ik contact met je op. We bespreken jouw wensen en mijn mogelijkheden en ik geef je een realistische schatting van de tijd die ik nodig heb.