Over Moniek Zuidema

Ik creëer content. Dat doe ik al mijn hele leven, maar sinds 2012 als freelance tekstschrijfster en content manager. Al tien jaar dus!

Teksten

Ik schrijf teksten voor verschillende opdrachtgevers. En het liefst over verschillende onderwerpen. Dat zal m’n journalistieke achtergrond wel zijn.

Als je maar goed genoeg doorvraagt vind je altijd, en overal, wel een verhaal. ‘Journalist ben je 24/7‘, zei de chef redactie van het Noordhollands Dagblad tegen me tijdens mijn eerste stage.

Als je goed oplet, kun je mijn teksten uit honderden herkennen. Benieuwd waaraan? Lees hier meer over mijn teksten.

Content management

Denk je dat jouw organisatie geen geschikte content heeft? Dat het eerst nog gemaakt moet worden? Wrong. Ik ‘haal’ mooie, echte, heldere en kwalitatieve content uit iedere organisatie. Ook uit die van jou.

Artikelen, blogs, persberichten, nieuwsberichten, social updates, podcasts, video’s, vlogs, scripts, rapportages, memo’s: I’m on it. Lees meer over wat ik als content manager voor je kan betekenen.

Maar dat is niet alles wat ik doe…

Ik ben ook leerkracht van groep 3, ik ontwikkel een online schrijftherapie, ik heb een man en twee prachtige dochters en ik spring graag op mijn mountainbike.