Teksten

Letters. Woorden. Taal. Ik kan zonder te overdrijven zeggen dat letters mijn leven hebben gered – en dat ze dat doen voor vele anderen. Goede teksten kunnen dat. Ze kunnen troosten, moed geven, een glimlach toveren, voor verlichting zorgen, je inspiratie geven. Ze kunnen ervoor zorgen dat je de handen uit de mouwen stroopt, of dat je er juist lekker in wegkruipt.

Ik schrijf teksten voor verschillende opdrachtgevers. En over verschillende onderwerpen. Dat zal m’n journalistieke achtergrond wel zijn. Als je maar goed genoeg doorvraagt vind je altijd, en overal, wel een verhaal. ‘Journalist ben je 24/7‘, zei de chef redactie van het Noordhollands Dagblad tijdens mijn eerste stage.

Knipoog

Mijn teksten hebben altijd een kleine knipoog. Een wijze les tussen de regels door. Een subtiel vonkje emotie. Een duwtje in de juiste richting. Ik wil dat je niet alleen leest. Ik wil dat mijn tekst je iets geeft, en vooral dat wat je nodig hebt.

O, en mijn chef redactie: hij had gelijk. Schrijven doe ik (bijna) 24/7. Bekijk ook mijn online magazine letters & latte. Over schrijven en (daarmee) het beste uit jezelf halen.